stalker saya.haha

Thursday, August 11, 2011

alasan2 perempuan suka besar+bulatkan mata??

pada gadis,cewek2 diluar sana.
meh2...
meh la.
tamau malu2 ngaku.
aishh :P
ashaane ni??
betol ta betol ape yang yaya tanye tu?

oke fine.
maybe ade certain tak suke.
and ade yang certain suke bagai nak cungkil2 mate tu.
ehee..

yaya diantara one of those.
tapi mmg dari dulu yaya suke cmtu.
tapi memadai la tok yaya mik pic just bsarkan skit je.
jangan terlalu over.
no.no.no!
kalu terkeluar biji mata tu.
yaya tatau eyh.
ehee
^_^

alasan kenapa suka buat cmtu??

1. maybe dye rase diri dye comel2.ala2 heliza.
2.mungkin nak nampakkan kelainan efek mata :)
sape ta kenal orang dalam pic ni :)
3.mungkin juga dye dilahirkan dengan mata besar.haha
4.mungkin nak tunjukkan bulu mata yang baru beli ala2 rozita che wan :P
5.mungkin juga nak feeling2 macam anak korea.
6.mungkin mata yer kecik.so nak try besarkan mata.
cam member yaya.tapi still cantik :)cam cine :)
7.mungkin nak tunjuk eyeshadow yg dicolet2 tu :P
or

8.nak feeling macam baby.yela.
basenye time kecik2 mata hitam kita usually nmpak besar :)
macam anak buah yaya ni.

oke.fine.cukup2 lapan je.
yaya ta bole dok nak berfikir da ni.
maklum la kan.ta makan bulan2 poce ni.
ehee..
ALASAN !!! :P
^_^

untuk alasan2 ni.ni hanya rekaan yaya je.yaya tatau la betol atau tak.
ni just untuk suka2 je. :)
tade unsur2 nak mengata or ape2 ea.
haiiippp!!no2!!
sebab yaya pon cmtu jugak.
ta sedar mate kecik.
=.=''

pssstt : tyra banks pena u should "SMILE THROUGH YOUR EYES"
its a perfect smile ever!!
ashhanee tu??
yaya rase macam vanida imran tu kot.
seriusly dye cantik sangat2 :)

26 comments:

intanurulfateha said...

ni yg rase nak beli lens baru neh! heeeeeee...

Cik Domo said...

nak mata bolat gak..nak kene cari lens ni XD

yaya | mohd said...

sis intan : hahaha.beli jgn ta beli.tok rayer ni :)

Eyraa - F4 said...

hahaha mata bg besar... pipi kasi kembung... adoiyai... ni da jd trend...

Yana Farinha said...

hye..nice blog.. da folo awk. jom singgah blog kita.. www.duniasigadisberseliparhijau.blogspot.com

Pesona Algebra said...

Aimi nk try lenss ehhe , tp x reti :P

tyka chou said...

untung la mate bulat...mate kite sepet jekk..:'(

yaya | mohd said...

eyraa : mmg trend.tu yaya try2 buat cmtu.aih..pelik!!

yana : done following u dear :)

aimi : tape.nnti klu da pkai..jdi habit.susa gk dik.skg yaya sllu pkai spec je.sbb mate sakit2.

el-janna said...

buat mata besar besar2 la nampak comel^^

Edy Fee said...

style pe mata besar2.hehehe kdg tengok comel gak org mata besar ni..hahah mcm kne sengat lebah

azu said...

haha..mata besau mmg comel..cam dak aijaz!

yaya | mohd said...

jaana : ehee..kan2 :)
edy : sengat lebah???hahaha..bnykla.
azu : dak aijaz???

H.J said...

macam mana nak buat style besarkan mata tu?haha

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...

buat mata mcm tu, rasanya tu sbb trend shj. ada sesetgh org sampai buat surgery utk bulatkan mata.. kalo yg semulajadi xper la. tp yg lain2 yg duk ikut tu? wallahualam.. cuma xde faedah sgt..

SELAMAT BERPUASA

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

ade2mama said...

law natural ok la..law yg sje2 bt..
jom doakan dye juling huhuhuhu:p

nana said...

bulat2 kn mata jom!! tp mata nana dh bulat.. cm ne?? kecik2 kn mata la pulak heheee

Ain SSB said...

Kadang2 nak rasa macam diri comel sekali sekala kan! ehee.

Selamat berpuasa btw! :)

Pesona Algebra said...

;]

haikalblank said...

mata besar comel!

err..mata aku sepet sebelah, patut tak ada awek lagi..yang besar hanya perut aku. HAHAHA :P

aMira~ said...

kdg2 mia pon suke buat mata bulat jugak!hihihi!kte geng!

Si MaTa BulAT said...

hyep2..... sy tak boleh besarkan mata masa ambik gambar klau tak jadi besar gedabak mcm tayar lori kontena haha.

Popoi said...

nbr 3 klaka! heeee~~ dh lhir cmtu kot,, hik3

where said...

jawap nye: sebab beliau ade mate..
ekeke..kalu xde mate samner nk besarkan.ye dak?
(0,o")Y peace yeol..

zOeY zAu YaH said...

kalau bulatkan mata kita akn nampak bersemangat dan fresh..hihi..

cik idora said...

rmai owg kutuk mata kita bulat..

kaizen said...

sebenarnyer Heliza tu gf sy... hehehehe