stalker saya.haha

Thursday, September 29, 2011

borang.

Assalamualaikum :)


hai bloggie.
ape cite ngan borang atas ni dengan yaya??
skrg ni yaya da semester 5.last sem!!ehee.
and next sem yaya da kena praktikal.
takkoottt!
yaya ngaku yaya ta penah ade experience kerja kat mane2 pon.
lepas SPM pon yaya just keja ngan ayah yaya je.
bukan sebab tanak.tapi ayah lagi prefer yaya tolong dye.
tak pon tolong2 buat kerja kat rumah.

ayat mak yaya
"belajar buat krja2 kat rumah.
pompuan blaja tggi2 pon,,at last kedapor jugak jawabye.eheee."

ingat aw pesanan mak yaya :)
so untuk praktikal ni yaya takot sikit.
tade pnglaman kerja dengan orang,
before ni dgn ayah sndri tadela takott.
bole ngam.kan? :)

hope smuenye oke.
tengah mencari2 lagi tmpt praktikal.
ade sape2 tau tempat mane lagi ade ambil budak2 praktikal??
kalau boleh kat area jb.
kalu ade, inform yaya eh.
sharing is caringgg.
teeheee :)
caye budak Human Resource.
dalam pale skrg ni da target tmpt akk yaya dulu.
kak long kate oke.tapi tatau cane.tengok jela nanti.
ade rezeki yaya kat cmpny tu.bersyukur la sgt2 :)

hope classmate yaya yang lain pon dapat tempat yang dorang nak.
and for those yang nak buat praktikal akan datang.
gdluck smue :)

k lah..nak titon sat.
nak ingatkan untuk sape2 yang ade join "GIVEAWAY BU TENGKUNIZAM"
tarikh masuk giveaway da tutup.
so tunggu name pmng yang terpilih lagi 2 minggu oke :)
kalau nak cek either link kamu2 smue da msuk blom.

babai ^_^

7 comments:

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

all the best yaya! :)

zulhilmi tempoyak said...

nk LI kat mn..??

meh buat sme2 meh...hihihi

Chaza said...

best nye dah nak abes blaja dah!takpe nty mesti bes kat tempat praktikal tu.dapat pengalaman keje dalam kos yang kite blaja kan.hehe..

guudluck yaya!
=)

Saiazuan said...

Selamat Hari Raya Aidiladha
kepada semua Umat Islam Seluruh Dunia
Terutamanya Pembaca Setia Saiazuan Blog (",)

ingat,
berhenti makan sebelum kenyang hehe

Direktori Internet Malaysia said...

gigi besi!!!!

[fArAh aLiAs] said...

blog yaya dalam blog farah!!!

jom tengok :))

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/11/review-blog-pilihan.html

^_^

syufaa said...

waaa.
good luck my dear! ^_^