stalker saya.haha

Tuesday, November 2, 2010

when i was younger


*too much memory kalau tengok balik pic time kecik2*

.wootwoot.
ehee.lame ta base ckp bnde ni.ayat tu base member2 dekat larkin je yang gune.patu terikot2;)
mm,rase cam nk wat entry pasal zaman kcik2 la.uhuu.ta tau nape.tapi,rase mcm ade bnda yg special sangat mase kecik2 tu.sekrang tadela besar sgt pon kan.haha.pasan betol yaya ni :p
na tanye..korang mesti penah ade kawan tym kecik2 dulu kan?ta kire la laki or pompuan.tol tak?tapi,mesti sala sorang dari kawan tu,mesti korang ade rase len skit.even,mase tu korang kecik lagi.ehee.mane ade kita.kat situ la ade die.kalau sakit dye tolong kite,klu men2 same2,kalau nak makan same,klu nak mndi pon kdg2 same2.haha.seronok klu ingat2 balik.sbb kite ta tw ape2 makne pon mase kecik.btol ta?bile da mkin besar,perasaan malu pon mule ade.bek lelaki,mahupon perempuan.kan??same goes to me.datang umah,da mule nak malu2.padahal,time kecik2 bukan men rapat.smuenye berubah bile due2 da bawak haluan masing2.asrama.one of the factor.haha.mesti kite ade jarak sikit.betol tak?so,bile jumpe balik.mesti ta tau nak ckp ape.sampaila,bile parents masing2 pindah.kan lagi jaoh..hmm..ape korang rase?kwan yg betol2 rapat dulu,share evrything,akhirnye berpisah dengan kite.perit kan?pi nak ta nak kena trima n kite kena pham knape bnde tu terjadi.smue yang terjadi dalam diri kite ade hikmahnye.yukkss!!yaya cakap cmni ngade2.haha.bile da jaoh tu mestila due2 da tau wat kehidupan sndiri.n tambahan pulak dengan partner masing2.tapi...cube korang pikir balik.kalau one day tu,korang jumpe balik dye??atau pon teringat balek.ape korang rase??hmm..
.
.
.
.
.
.
ape korang rase nak buat?
ape perasaan korang tym tu?

JANJI??

nak batalkan janji atau teruskan?

.
.
.
.
.
.

PARTNER?

pikirkan jela.entry ni pon takde maksud ape2 langsung.saje nak tulis entry nie.tapi kalau bnde ni btol2 jadi.ape korang nak wat..hmm..

*biler da jumpe,nak malu2*

2 comments:

Ana Farhana said...

alalaala yaya..nak touching la cam nie...

a n a s t a s y e a said...

anastasyea rasa tu semua bergantung kepada setiap individu sama ada nak teruskan atau tak. Kalau sbg kawan .. apa salahnya. Tapi kalau special ..hehehe .. kena tanya diri sendiri la. =)