stalker saya.haha

Saturday, December 25, 2010

contest dari cerita si gadis

hellowie bloggers
kinda sgt2 excited
dapat entry pasal contest ni dr cik yana
one of my followers yg kiut miut.ehee.
saat2 akhir da nak abes cuti ni.so,dengan officially rase nak msok contest ni.
"CONTEST MUSLIMAH ANGGUN 2"
before ni tuan blog ade jugak buat contest ni,tapi tak tahu menahu and baru skrg nak grab dis chance.wahh!!cam ape je.tapi mmg nak masok.
hahh!!bukan sbb prize dye oke.
tapi mmg minat bnde2 pasal ni.cam best:)
korang try la jugak k
just for fun
manela tau rezeki korang dapat title muslimah anggun
cewaahh!!haha.
ta keysala contest ni bukan anjran dr tv3,tv9 ke,astro ke.
tapi dis typr of contest lagi menyeronokkan n dapt knal follower2 len:)

tuan blog yg comel
klu nak masok and tau ape segala macam syrt2 dye

org2 yg menjadi pilihan sy ni.org yg tbe2 terlintas dlm fikiran yer.yang len2 tak mau merajok oke.saya britau kamu nnti:))


.
.

oke.mase untuk gamabr pilihan yg ditapis2.haha :) :p
tadaaaa...

ayat menggambarkan diri saya semuanya ada di sebalik nama sy sendiri "nur hidayah" (cahaya petunjuk) :))

so..pade sesape yg ade terbace entri ni..jom2 masok..cepatt..hee.seronok :))
gud luck!

5 comments:

Cik Yan said...

sekali imbas macam muka scha al-yahya lah..=)

Cik Lisa said...

eyh!! name saye lar...

Izza said...

As salam yaya :) I was here just now. Gudluck to u =)

yaya said...

hee.thnks izza;)

islah_nafsina said...

hi...its great to know you...comel la awak!!